XIX. Dani geodeta, 9./10.-12. svibnja 2019., hotel Medena, Seget Donji (kod Trogira)

Poštovane kolegice i kolege,

nakon četiri godine Hrvatsko geodetsko društvo ponovno organizira tradicionalne devetnaeste po redu Dane (susrete) geodeta.

XIX. Dani geodeta održat će se od 9./10.-12. svibnja 2019., u hotelu Medena, Seget Donji (kod Trogira).

Više pročitajte na web strancima Hrvatskoga geodetskog društva.

Prijave za sudjelovanje su otvorene!

Smještaj u hotelu Medena je organiziran u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, te po potrebi i u apartmanima po izuzetno povoljnim cijenama. Galeriju slika hotela možete pogledajte ovdje. Više o samome hotelu možete pogledati ovdje.

Nudimo Vam slijedeće opcije prijava za sudjelovanje:

• 2 noćenja za članove lokalnih Udruga geodeta, članica HGD-a (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 10.-12.05.2019. sa Svečanom večerom, cijena: 600,00 kn (PDV uključen);
  • 3 noćenja za članove lokalnih Udruga geodeta, članica HGD-a (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 09.-12.05.2019. sa Svečanom večerom, cijena: 840,00 kn (PDV uključen);
  • 2 noćenja za sve ostale (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 10.-12.05.2019. sa Svečanom večerom, cijena: 750,00 kn (PDV uključen);
  • 3 noćenja za sve ostale (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 09.-12.05.2019. sa Svečanom večerom, cijena: 990,00 kn (PDV uključen);
  • Bon za Svečanu večeru bez smještaja, cijena: 150,00 kn (PDV uključen);

Za vrijeme trajanja XIX. Dana geodeta biti će organizirana stručna predavanja. Uz stručni dio biti će organizirane i sportske igre u nogometu, tenisu i odbojci između timova lokanih geodetskih udruga. Prijavite se za sudjelovanje na sportskim igrama u svojoj udruzi! Nakon cjelodnevnog stručno-sportskog programa, u subotu 11.05. biti će organizirana Svečana večera koja bi trebala potrajati do dugo u noć…

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *